Restaurant

Naast het golfpark zelf treft u bij ons ook een restaurant, terras en vergaderzalen.

Terras Menu Vergaderruimte Seve Vergaderruimte Hogan

In ons sfeervol ingerichte restaurant kun u uitstekend borrelen of genieten van een welverdiende maaltijd na uw golfspel. U kunt bij ons dineren van maandag t/m donderdag vanaf 17:00 uur. Daarnaast kunt u in het restaurant natuurlijk altijd een tosti of bittergarnituurtje bestellen.

Er is een serre geplaatst aan het restaurant met uitzicht op de 9-holes golbaan en driving-range. Erg leuk om eens te zitten genieten van een speciaal voor u gemaakte cappuccino, koffie of macchiato...... Gebrouwen met onze grote trots op koffie-gebied; een met de hand gemaakte "la marzocco" koffiemachine. Al 75 jaar (!) maakt deze uit Florence (italie) afkomstige fabriek hoogwaardige professionele machines. Natuurlijk mag ook de koffie zelf niet ontbreken; sinds jaar en dag gebruiken we koffie van de meesterbranders van Bean&Co, deze koffie onderscheid zich van andere door een uitgebalanceerde en zachte smaak.                                                                                                                                       

 

Beleef nu ook een uurtje vakantie op ons terras en laat u verwennen door onze chef-kok Marcel. De telkens aan het jaargetijde aangepaste menukaart stelt u altijd voor een aangename keuze.

Bij mooi weer kunt u genieten van het uitzicht op ons terras en op koude herfstdagen kunt u zich warmen rond onze gezellige haard.