Golfbaan/

Faciliteiten

Waar deze kleinere baan groot in is, is de eigen sfeer. Voor mensen die niet 'kopje onder' willen gaan zoals dat bij grote banen het geval is, maar houden van de sfeer die u op deze baan tegenkomt. Daar komt bij, dat de baan rijk is aan uitdagingen voor zowel de beginnende als gevorderde golfer. Het is niet zomaar dat vele golfers van omliggende banen regelmatig gebruik maken van Golfpark De Biltse Duinen. Het is een park voor mensen die op een traditionele manier wensen om te gaan met de golfsport en kunnen genieten van de ontspannen, hartelijke sfeer. Hier kunt u oefenen en trainen om nog beter te gaan spelen.

Het golfpark behelst meer dan alleen maar golf. Het golfen kan plaatsvinden op een geautomatiseerde driving range, een puttinggreen en een 9 holes par 3 golfbaan. Maar er zijn ook tennisbanen, een fitnessruimte en horeca (bar/serre/restaurant/terras) met allerhande vergader- en evenementmogelijkheden en parkeerplaatsen.

Niet alleen de leden van de golfclub zijn welkom. Uiteindelijk is De Biltse Duinen een veel breder sport- en evenementenpark. Golfen kan uiteraard ook op basis van greenfee. Maar ook kan iedere golfer, beginnend of ervaren, gebruikmaken van de oefenfaciliteiten. Voor informatie met betrekking tot golf, tennis, fitness, maar zeker ook horeca verwijzen wij u graag naar telefoonnummer 030-2280561.

De golfbaan en de driving range zijn geopend vanaf 09.00 uur.

Greenfeetarieven voor een 9 holes ronde:

  • Weekdagen 9 holes      € 15,00, 18 holes € 27,50        

  • Weekenddagen 9 holes € 17,50, 18 holes € 32,50

  • In alle gevallen bij tijdelijke greens € 10,00 per 9 holes

 

Laat u informeren over knipkaarten voor meerdere rondes. En om lid te worden van Golf & Country Club De Biltse Duinen verwijzen wij u graag naar www.golfclubbiltseduinen.nl.