Golfpark

Golfpark De Biltse Duinen omvat het volgende.

 

9 par 3 holes variërend in lengte van 61 tot 147 meter.

 

Een driving range heeft 32 afslagplaatsen waarvan 16 overdekt. De range functioneert nog als in eind tachtiger jaren. Uw geslagen ballen worden nog steeds via een lopende band teruggebracht naar de ballenautomaat. Uiteraard zijn er golf professionals beschikbaar bij wie u lessen kunt boeken.

Om gebruik te maken van de golfbaan dient u het hele jaar door starttijden te boeken. U kunt dat (vooralsnog) aan de bar regelen. In persoonlijke aanwezigheid of telefonisch. Er is voor gekozen om u niet online te laten boeken. Dit omdat het team van De Biltse Duinen nadrukkelijk betrokkenheid wenst te hebben met de dagelijkse startlijsten. Er wordt ingepland om de 10 minuten, rekening houdend met 9 holes golfrondes van 60 minuten. Geeft u bij uw reservering alstublieft aan of u 9 of 18 holes wilt spelen. Dankuwel voor uw medewerking.

 

Er zijn twee tennisbanen. Deze zijn te bespelen via huur, maar er kan ook tennisles worden afgenomen.

 

Er is ook een fitnessruimte. Hier vinden wekelijks in groepsverband diverse fitheidstrainingen plaats.

 

De bindende factor van het geheel is de horeca (restaurant, bar, serre, terras). De beboste locatie middenin Bilthoven en de prestaties van de keukenbrigade zorgen voor sfeer, gezelligheid en een toegankelijke maar overheerlijke menukaart. Wij ontvangen u graag voor koffie, lunch, borrel en diner. 030-2280561.