Golf Bilthoven Utrecht

Golfclub

De Golf & Country Club ‘De Biltse Duinen’ in Bilthoven is een vereniging die haar leden een gevarieerd programma aan activiteiten biedt.

 

Het hele jaar door worden wedstrijden georganiseerd. Kijk voor de tijden en data in de agenda of voor het hele jaarprogramma in het menuonderdeel programma.

 

Voorbeelden zijn de maandbeker en de TGV.

Één keer in de maand wordt de maandbeker gespeeld. Een wedstrijd over 18 holes. Hiervoor kan iedereen die een GVB heeft zich voor inschrijven van 11.00 tot 12.00 uur.

Van mei t/m september wordt de TGV(9holes) gespeeld. Een wedstrijdcompetitie over 20 avonden. Aanvang 18.00 uur. Inschrijven kan tot 19.00 uur. Iedereen met GVB kan hieraan meedoen.

 

Rond een aantal wedstrijden wordt een speciaal evenement georganiseerd om de onderlinge band te versterken. Gezamenlijke maaltijden zoals na de Paaswedstrijd en de Wildwedstrijd zijn daar voorbeelden van.

 

Vanzelfsprekend is deelname aan wedstrijden niet verplicht en kunt u ook op uw eigen wijze golfend van onze prachtige baan op het golfpark de Biltse Duinen genieten. De 9-holes par-3 golfbaan is volledig in de bestaande flora ingepast, waardoor u tijdens het spelen een grote verscheidenheid aan fauna hoort en ziet.

In 2016 bestond de vereniging 30 jaar.

Klik hier om direct naar de website te gaan.