©2019 Golfpark De Biltse Duinen, Burgemeester van der Borchlaan 6, 3722 GZ Bilthoven

Ons Privacy reglement

 

Golfpark De Biltse Duinen neemt de privacy van haar leden serieus. Dit privacyreglement beschrijft welke gegevens verzameld worden en voor welk doel. Tot slot wordt u geïnformeerd over het gebruik van uw gegevens en hoe u ons kunt contacteren.

Ten behoeve van de bedrijfsleden en sponsors van Golfpark De Biltse Duinen worden de volgende gegevens opgeslagen in een database:

• Naam, adres en woonplaats

• Geboortedatum en geslacht

• E-mailadres, telefoonnummer

Deze database is samengesteld door en wordt beheerd door Golfpark De Biltse Duinen B.V.

 

Golfpark De Biltse Duinen geeft indien nodig een deel van de gegevens door aan de vereniging Golf & Country Club De Biltse Duinen.  

 

Door aanmelding voor het lidmaatschap van Golfpark De Biltse Duinen geeft u ondubbelzinnig toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken en te gebruiken ten behoeve van hierboven beschreven doeleinden (juridisch: artikel 8 sub a Wet Bescherming Persoonsgegevens). Na opzegging van het lidmaatschap worden de gegevens nog een beperkte periode bewaard in verband met administratieve vereisten.

 

U heeft te allen tijde het recht uw gegevens uit de database in te zien of deze te verwijderen, voor zover dit kan in verband met minimale administratieve vereisten. Dit kan door hiertoe een verzoek te mailen naar kantoor@biltseduinen.nl.

 

Dit reglement wordt van tijd tot tijd herzien. De laatste wijziging is van maart 2019. Het is daarom raadzaam om regelmatig dit privacyreglement te raadplegen.

 

Al uw vragen of opmerkingen met betrekking tot dit privacyreglement zijn altijd welkom. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar kantoor@biltseduinen.nl.

Cookie

Beleid

 

 

Cookie beleid

Deze cookie verklaring werd voor het laatst bijgewerkt op 30 januari 2019

1 Introductie

Onze website, https://www.biltseduinen.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technieken. (Hierna geldt dat alle technieken voor het gemak "cookies" worden genoemd). Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. In het onderstaande document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om een website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op de server, of op uw apparatuur.

4 Toestemmen

Wanneer u onze website voor de eerste keer bezoekt, tonen wij u een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u op "Alle cookies" klikt, geeft u toestemming voor het gebruik van alle cookies en plug-ins zoals beschreven in het pop-upvenster en deze cookieverklaring. U kunt het gebruik van cookies via uw browser uitschakelen, maar het is mogelijk dat onze website niet meer naar behoren werkt.

5 Cookies

5.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde delen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies maken wij het u gemakkelijker om onze website te bezoeken. Zo hoeft u bij een bezoek aan onze website niet steeds dezelfde informatie in te voeren en blijven de artikelen bijvoorbeeld in uw winkelwagentje tot u betaald hebt. Wij mogen deze cookies zonder uw toestemming plaatsen.

5.2 Analytische cookies

Wij maken op deze website gebruik van analytische cookies.

5.3 Advertentie cookies

We gebruiken geen advertentie cookies op deze site.

5.4 Social media knoppen

Op onze website gebruiken we social media buttons om pagina's te promoten of delen op sociale netwerken.

6 Geplaatste cookies

7 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonlijke gegevens nodig zijn, wat er met uw gegevens gebeurt, en hoe lang ze worden bewaard.

  • Inzagerecht: U hebt recht op inzage van uw persoonlijke gegevens die bij ons bekend zijn.

  • Recht op rectificatie: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te laten verwijderen of blokkeren wanneer u maar wilt.

  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, hebt u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.

  • Recht om uw gegevens door te geven: u hebt het recht om al uw persoonsgegevens op te vragen bij de verantwoordelijke voor de verwerking en deze volledig door te geven aan een andere verantwoordelijke voor de verwerking.

  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij voldoen hieraan, tenzij er gegronde redenen zijn voor verwerking.

Om deze rechten uit te kunnen oefenen kunt u contact met ons opnemen. Zie hiervoor de contactgegevens onder aan deze cookieverklaring. Heeft u een klacht over hoe we met uw gegevens omgaan, dan horen wij dit graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens)

 

8 Cookies in-/uitschakelen en verwijderen

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de help-functie van uw browser. Of u kunt uw voorkeuren op de volgende pagina aangeven: www.youronlinechoices.eu/nl/uw-advertentie-voorkeuren.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

 

9 Contactgegevens

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

 

Golfpark De Biltse Duinen

Burgemeester van der Borchlaan 6
3722 GZ Bilthoven

030-2280561


Website: https://www.biltseduinen.nl 
Email: kantoor@biltseduinen.nl