Remko Prins

Mijn naam is Remko Prins. Geboren en getogen in Bilthoven.

Ruim dertig jaar geleden zette ik voor het eerst voet op een golfbaan. Die fysiek kleine stap betekende een grote stap in mijn leven. Vijf jaar later was ik PGA professional. 

Golfprofessional ben ik dus nu al 27 jaar. In de eerste jaren leerde ik dat ik niet het grootste golftalent was. In de jaren die daarop volgden leerde ik wel mijn liefde en passie voor het spel over te dragen aan mijn leerlingen. 

In mijn carrière als golfprofessional heb ik ruim 3000 golfers geholpen hun GVB te halen. Het GVB noemen we tegenwoordig EGA Handicap. Met gepaste trots kijk ik terug op dit bijzondere aantal. Waar ik nog meer trots op terugkijk is dat een groot aantal van deze golfers mij nog steeds met regelmaat bezoeken voor een lesje of een tip. 

Als golfleraar (voor mij een prettiger term) ben ik een vreemde eend in de bijt: ik werk nog steeds op de baan waar ik ruim dertig jaar geleden mijn eerste (onzekere) stap zette op een golfbaan: Golfpark De Biltse Duinen.  Een laagdrempelige, gezellige en prachtige golfbaan. Bescheiden in oppervlak maar niet in moeilijkheidsgraad en kwaliteit. 

Wilt u leren golfen, uw golfspel afstoffen of uw spel niveau opkrikken?  U bent bij mij aan het juiste adres. 

Ook voor een clinic, lezing of bedrijfsuitje: U bent aan het juiste adres.

Ik hoop u spoedig -op De Biltse Duinen- te mogen begroeten!

Voor het boeken van een les

https://remkoprins.proagenda.com/?location=Biltse&location=Biltse#agenda of www.golfleren.nl

Met vriendelijke groet,

Remko Prins